Aanbod

Hier vind je een totaal overzicht van alles wat je van Autorijschool Jan van Eerd kunt verwachten.

Rijles vanaf 16,5 jaar

Kun jij niet wachten om je rijbewijs te halen? Door het experiment 2toDrive, mag je tegenwoordig al starten met het nemen van rijlessen als je 16,5 jaar bent. Wanneer je 17 jaar bent, mag je praktijkexamen doen en als je slaagt, rijd je tot je 18e onder begeleiding van een coach.

Lees meer over 2todrive

Spoedopleiding

Heb je veel vrije tijd en wil je snel je rijbewijs halen? Bij Jan van Eerd kun je ook terecht voor een spoedopleiding. Om in te schatten of een spoedopleiding geschikt voor je is, plannen we eerst een proefles. Hier worden je capaciteiten beoordeeld en wordt er een inschatting gemaakt van jouw situatie. In overleg zal er vervolgens een lesschema worden opgesteld dat aansluit bij jouw behoeften en vaardigheden.

Persoonlijke begeleiding

Bij Jan van Eerd leer je in een ontspannen en vertrouwde omgeving autorijden, waarbij de lessen worden afgestemd op jouw behoeften. Ook leerlingen met speciale behoeften worden passend begeleid op weg naar hun rijbewijs. Dit geldt tevens voor wie al in het bezit is van een rijbewijs, maar om welke reden dan ook last heeft van rijangst. De nadruk ligt op het creëren van een veilig gevoel zodat iedereen uiteindelijk met zelfvertrouwen achter het stuur zit.

Theorielessen

Naast praktijklessen is het ook mogelijk voor autorijschool Jan van Eerd om een online theoriecursus aan te bieden. Voor meer informatie, neem contact op.

Autorijles

Kun jij niet wachten om je rijbewijs te halen? Vanaf 16,5 jaar kun je bij ons starten met rijlessen.

Hoog slagingspercentage

Uit de laatste cijfers van het CBR blijkt wederom dat autorijschool Jan van Eerd ruim boven het gemiddelde slagingspercentage scoort. Inmiddels heeft Jan al ruim 1000 leerlingen aan hun rijbewijs geholpen.

Wachttijden

Voor eventuele wachttijden graag contact opnemen. Het nemen van meerdere lessen per week is mogelijk.

Rijopleiding in stappen (RIS)

Bij autorijschool Jan van Eerd wordt er rijles gegeven volgens de RIS methodiek. Het is een opleidingsmethode waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee word je goed voorbereid op jouw deelname aan het verkeer. Bij deze methode ga je steeds een stap verder als je de vorige stap goed beheerst. In totaal doorloop je vier modules.

Vaste professionele instructeur

Bij Autorijschool Jan van Eerd heb je te maken met een vaste instructeur die naast 30 jaar ervaring regelmatig bijscholingen volgt. Hierdoor is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeerstheorie, duurzaam rijgedrag, wet-/regelgeving en ontwikkelingen die te maken hebben met een passende begeleiding van het leerproces. Zo kan hij zijn leerlingen opleiden tot goede, moderne en veilige chauffeurs.

Auto- aanhangwagen opfriscursussen

Wil je opnieuw gaan rijden met een aanhangwagen, caravan of trailer, maar wil je graag eerst je geheugen wat opfrissen? Dan is een opfriscursus in Weert bij autorijschool Jan van Eerd de oplossing.

Rijles in overleg

Hoe vaak en op welke momenten je lest, wordt samen met jou afgestemd. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw school- of werktijden. Het is mogelijk om meerdere keren per week te lessen. Er is tevens keuze uit meerdere opties voor de duur van de lessen, namelijk 50, 60 (gangbaar), 90 of 120 minuten.

Opfrislessen

Lang niet gereden maar wel de wens om weer de weg op de gaan? Autorijschool Jan van Eerd biedt opfrislessen aan, speciaal voor mensen die in het bezit zijn van een rijbewijs maar door rijangst niet of nauwelijks meer autorijden. Dit kan bijvoorbeeld komen door handelingen die stress opleveren, ziekte of traumatische ervaringen. De opfrislessen worden speciaal op u afgestemd. Dat wil zeggen dat u het tempo bepaalt op onderdelen, die u het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld: (file)parkeren, rijden op de snelweg of in druk (stads)verkeer, het nemen van kruispunten of (turbo)rotondes. Afhankelijk van uw vragen wordt het aantal lessen gepland.

Caravantraining

Wil je goed voorbereid en zorgeloos op vakantie met jouw caravan? Jan van Eerd biedt speciaal hiervoor trainingen aan waarbij je de belangrijkste technieken leert beheersen. Zo oefen je onder andere het anticiperen, beladen, achteruitrijden, parkeren en remmen. Afhankelijk van uw behoeften wordt het aantal lessen/de duur van de lessen bepaald.

Speciale begeleiding

Autorijschool Jan van Eerd is gecertificeerd voor ondersteuning van speciale behoeften. Zo begeleidt Jan leerlingen met ADHD, autisme of faalangst. Hij herkent signalen van overbelasting, impulsiviteit, overprikkeling en concentratieverlies. Daarnaast beheerst hij vaardigheden hoe hiermee om te gaan om passende begeleiding te bieden aan leerlingen waarbij het leerproces niet vanzelf gaat.

Scroll to top